6394 kinderfotografie website

Kinderfotografie

Waarom een portret laten maken van mijn kinderen bij de Kinder Kiek Fabriek?

De portretten van de Kinder Kiek Fabriek zijn fris en onderscheidend. De stijl kenmerkt zich door het gebruik van scherpte diepte en de bewust gekozen balans tussen licht en kleur. De Kinder Kiek Fabriek maakt gebruik van daglicht lampen om uw kind(eren) zo mooi mogelijk op de foto te zetten.
 Overleg met de klant vindt de Kinder Kiek Fabriek belangrijk, zowel voorafgaand aan de fotoshoot als tijdens de reportage.
Tijdens de fotoshoot worden meerdere foto’s gemaakt. De mooiste foto’s worden geselecteerd en bewerkt door de Kinder Kiek Fabriek.

De fotograaf van de Kinder Kiek Fabriek  werkt als vakleerkracht in het Amsterdamse basisonderwijs. Hierdoor weet zij op een prettige manier om te gaan met uw kinderen.

6621 kinderfotografie social media

De kinderfotografie is te bestellen in allerlei formaten, op poster, canvas etc. Maar het is ook mogelijk om de originele bestanden af te nemen.

De  foto studio van de  Kinder Kiek Fabriek kunt u vinden in Cultuurhuis Diamantslijperij gelegen in Amsterdam Oud-Zuid. Daarnaast is het ook mogelijk om bij u thuis langs te komen voor een fotoshoot.